Goed voorbereid trouwringen kopen kost tijd

Trouwringen voorbereid kopen is een ‘must’ wil je door de bomen het bos gaan zien. Het zou natuurlijk het mooiste zijn dat je meteen je droomring zou vinden, maar helaas dat gebeurt niet zo vaak.

We worden steeds mondiger en willen steeds meer inbreng hebben op de producten die we kopen én we willen hier nauw bij betrokken zijn. En gelijk heb je! Dit maakt het juist zo speciaal en uniek, vooral bij het aankopen van een trouwring. Trouwringen verkrijgen bovendien naast de materiële waarde ook een emotionele waarde!

Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat aankopen van trouwringen en relatieringen steeds meer tijd is gaan kosten. Je koopt immers je trouwring met de intentie om deze je hele leven te dragen.

Trouwringen kunnen geleverd worden binnen een termijn van 4 weken, zelfs de ringen die helemaal naar eigen wens zijn samengesteld of ontworpen. Wat dat betreft kun je relatief snel een trouwring kopen.

Ik spreek veel liever over de tijd die je neemt om achter jouw smaak en stijl te komen en hoe je dat voor jezelf kan doen, om tot de juiste keuze te komen. Op de manier kan je trouwringen goed voorbereid kopen!

Ondanks de drukte van alle dag raad ik je dan ook aan om hier écht voor te gaan zitten en te kijken wat bij je past én wat je mooi vindt. Hier een moment voor uit te trekken werkt heel verhelderend. Te meer ook dat een trouwring het enige artikel is die je na de bruiloft dagelijks gaat gebruiken en daarbij ook nog eens het fysieke en zichtbare symbool is van jullie trouwbelofte.

Oriënteer jezelf breed

Oriënteer je voor deze fase op onze website maar zeker ook op het gehele internet want hier kun je veel afbeeldingsmateriaal vinden van trouwringen. Zoals je op internet kan zien is er echt héél veel mogelijk. Juist door al deze variaties vraagt het tijd en voorbereiding om de juiste trouwring voor jezelf te vinden. Misschien wel zelf te creëren?

Kijk welke kleuren, vormen en maten je aanspreken en je zult zien dat steeds meer jouw smaak vorm begint te krijgen.

Als trouwringenadviseur help ik aanstaande dan ook mensen regelmatig met het maken van een ‘Trouwringen Voorstel’. Op deze manier creëer je een ‘praatplaatje’ die dient om tot een juiste beeldvorming te komen.

Soorten Trouwringen

Er zijn veel verschillende vormen van trouwringen. De platte trouwring is strak. Dit is de meest klassieke vorm van de trouwring, zoals hij vroeger tot stand kwam. Tegenwoordig is er keuze uit veel verschillende profielen, rondingen, die de basis vormen van de trouwring. Dit kan je goed zien bij onze collectie klassieke en geelgouden trouwringen ➞

Deze profielen vormen de basis van de ring en kunnen bestaat uit één edelmetaal, vaak een goudlegering. Uiteraard zijn combinaties van meerdere edelmetalen ook mogelijk. Ook kun je er een diamantje in laten verwerken of een tekst of naam in laten graveren. In deze vorm zijn er zoveel variaties dat je hier op een bepaalde manier mee om moet gaan. Dit komt ruimschoots aan de orde in onze andere artikelen.

Trouwringen kopen

Andere vormen van trouwringen zijn de solitairringen de eeuwigheidsring. De solitaire ring is een ronde ring met één grote steen in z’n eentje (solitair) bovenop. Een eeuwigheidsring is een ring die helemaal rondom is ingezet met steentjes en die dus ‘eeuwig’ doorloopt. Ook hier bestaan weer verschillende combinaties op.

Zo kun je het mooi vonden om het idee van een eeuwigheidsring en een solitaire ring te combineren. Je krijgt dan een ring die helemaal rondom ingezet is met steentjes, met een grotere steen bovenop of dat je een solitaire ring naast een eeuwigheidring draag of een gladde basisring.

Deze mogelijkheden kunnen wij goed laten zien door middel van de TrouwringDesigner ➞

Bij trouwringen voorbereid kopen bepalen keuzes de koers

Zoals je kunt lezen gaat het steeds, in het bovenstaande, om de keuze die jezelf in grote lijnen kan maken die uiteindelijk gelden als basis en uitgangspunt voor het verdere proces. De verfijning op modelniveau komt later en hierover kun je meer lezen in het artikel Trouwringen samen kopen & Scheidt het kaf van het koren ➞

Maar laten we niet vooruit lopen op de zaken. Naast bovenstaande informatie zijn er ook hele andere, meer praktische zaken die van invloed zijn voor een juiste keuze van trouwring. Dit kun je lezen in dit artikel – Smaak & Leefstijl ➞

Ook een interessant artikel om beslagen ten ijs te komen, dus wanneer je trouwringen goed voorbereid gaat kopen is het artikel om goed trouwringen prijsbewust kopen ➞

Zoals je kunt lezen is er veel zelf te doen om tot een juiste aankoop te komen van je trouwring. Informeer jezelf dan ook goed!

TrouwringenLounge |NL

1e klas ringen voor een next-level bestemming

EXPRESS THIS JOURNEY 

Volg ons op:

 Instagram

 Facebook

 Pinterest

Afspraak maken?

– Telefonisch  0527 – 28 12 34
– Bericht via WhatsApp +31 (0)6 – 25 39 46 21
– Een DM via Facebook of Instagram
– Mail naar afspraak@trouwringenlounge.nl
– Via het afspraakformulier op de website

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Afspraken plannen wij in van maandag t/m zondag tussen 09:00 – 20:00 uur

Overige Bedrijfsgegevens:

Kvk nr.           39095144
BTW-ID nr.  NL001658538B76