Antwoorden krijgen - TrouwringenLounge - specialist in persoonlijke trouwringen
 

Afspraak maken bij TrouwringenLounge
1e klas relatieringen voor een next level bestemming
Onze formule helpt je bij het maken van de juiste keuzes

Een relatie- of trouwring kopen doe je niet dagelijks

Wat een boel keuzemogelijkheden… Wat zijn de realistische afmetingen van ringen die ik gezien heb eigenlijk? Hoe zal een trouwring op mijn vinger staan? Ik draag eigenlijk nooit een ring. Wat gaan de ringen kosten? Zomaar een paar vragen die je bezig kunnen blijven houden.

Tijdens een afspraak wordt op al deze vragen een antwoord gegeven.

Een relatie- of trouwring kopen doe je niet dagelijks

Wat een boel keuzemogelijkheden… Wat zijn de realistische afmetingen van ringen die ik gezien heb eigenlijk? Hoe zal een trouwring op mijn vinger staan? Ik draag eigenlijk nooit een ring. Wat gaan de ringen kosten?

Zomaar een paar vragen die je bezig kunnen blijven houden.

7 dagen per week
40″ DesignUnit & Display
1000+ voorbeelden & variaties
25+ jaar expertise

ENKELE Belangrijke aspecten die komen kijken bij het kopen van ringen

Zoveel mensen, zoveel keuze… dus ook in ringen

Dat is wat je letterlijk ervaart als je jezelf gaat oriënteren op internet. Geweldig wat tegenwoordig allemaal mogelijk is met trouwringen maar kiezen wordt daar niet gemakkelijker op. Het is dan ook heel goed te begrijpen dat je hier echt tegen aan kan lopen, je trouwt immers niet dagelijks.

Weten wat je wel en niet mooi vindt één van de manieren om hier steeds beter inzicht in te verkrijgen.

Heb jij al ringen gepast, om gezien en gevoeld?

De belangrijkste tip die wij hebben voor mensen die ringen gaan kopen is dat deze ten alle tijde lekker moeten zitten. Dit lijkt een enorm voor de hand liggend feit maar hoe vaak worden we wel niet ‘betoverd’ door al het moois wat we tegenkomen en ook heel graag zouden willen hebben.

Een relatiering heeft naast zijn esthetische waarde (hoe mooi je de ring vindt) ook een emotionele waarde. Dit laatste betekent dat deze lang mee zal moet gaan en gedragen zal worden, mits deze lekker zit!

Wat zeggen de afbeeldingen van ringen op internet eigenlijk?

Ook onze website staat vol met afbeeldingen voor inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden. Deze afbeeldingen die getoond worden zijn er dan ook om een heel goed beeld van de ringen te geven maar de werkelijke dimensies van de ringen is echt een heel ander verhaal. In feite een hele andere schaal.

Als je je dit realiseert, in combinatie met de vorm, de grootte en de lengte de breedte van je eigen ringvinger dan is het eigenlijk heel moeilijk te bepalen wat echt goed bij je past, hoe mooi je het voorbeeld ook vindt.

De echte afmetingen van ringen om je eigen vinger zien is goud waard!

Maatwerk? Past dat allemaal wel binnen mijn budget?

‘Ik weet wat ik mooi vind en wat ik niet mooi vind’

Dan ben je al een hele stap verder maar je zult jezelf kunnen gaan afvragen wat een ring dan wel niet zal gaan kosten? Het blijft ten alle tijde van belang dat we achterhalen wat voor jullie bijvoorbeeld de juiste verhoudingen, het profiel etc. van de ringen zijn.

Elke aanpassing heeft invloed op de prijs en daarmee bepalend voor de uiteindelijke prijs voor het complete paar ringen.

Verder heeft de geldende goudkoers invloed op de prijs van ringen en ook de bijzetmetalen (die verwerkt worden in goud) kunnen hierop van invloed zijn.

Omdat géén mens gelijk is

Als iets waar is dan is dit het wel. Hoe weet je als je nog nooit een trouw- of relatieringen hebt gekocht wat bij jou past?

Geen mens is gelijk qua smaak, gevoeligheid, bouw en dit heeft zo zijn uitwerking op het uitzoeken van ringen die je dagelijks gaat dragen. Weet jij de smaak trouwens al van je partner en heb je dit al inzichtelijk van jezelf?

Natuurlijk zijn er overeenkomsten te zien tussen mensen. We hebben in die vijf-en-twintig jaar heel wat mensen voorbij zien komen en het blijft elke keer weer een verrassing.

Ringen zijn dan ook in dit opzicht een weergave van jullie unieke verbintenis.

We rusten jullie uit met kennis, ervaring en expertise zodat jullie de juiste keuzes kunnen maken

Waar je tegen aan kan lopen tijdens jullie zoektocht

Ik zie door de hoeveelheid keuzes eigenlijk door de bomen het bos niet meer…
Vind ik de ring die ik online gezien over een aantal jaar nog mooi?
Hoe zullen ringen die ik gezien heb staan op mijn vinger?
Wat zullen ringen gaan kosten in onze situatie?
Kan ik ook de goudkleuren wijzigen en hoe komt dat er dan uit te zien?
Ik heb hele leuke ideeën maar zijn deze wel uitvoerbaar?
Hoe bepalend is de goudkoers op de prijs van mijn ringen?
Tal van andere vragen en suggesties waar je graag antwoord op zou willen hebben.

Deze mensen gingen jullie voor

Wilmard BooiWilmard Booi
12:39 20 Mar 23
Prachtige ringen en super service. We zijn heel tevreden en helemaal klaar voor onze grote dag!
Goed en eerlijk advies, neemt alle tijd voor je. Ook service na aankoop is fijn. Denkt met me je mee.
Anton PostAnton Post
18:05 04 Mar 23
Wij hebben onze ringen bij Pascal gekocht, een beleving op zich! Eerst kijken wat goed bij ons past, daarna de details en zo samen de hele vormgeving bepaald. Van begin tot eind een hele positieve ervaring bij TrouwringenLounge, persoonlijk en zeer prettig!
LindaLinda
09:55 15 Jan 22
Een trouwring uitzoeken is echt niet gemakkelijk en door het zoeken op het world-wide-web werd het alleen maar lastiger. Dus hebben we op een bepaald moment besloten om een berichtje te sturen naar de trouwringenlounge. We kregen vrijwel direct antwoord en konden nog diezelfde middag terecht. Pascal heeft ons een aantal ringen laten passen en ondertussen hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. Pascal voerde deze wensen in een programma in en meteen werd "onze ring" visueel gemaakt. Prachtig! En in het echt nog mooier!
Johan Ter HeideJohan Ter Heide
07:09 06 Aug 20
Wij hadden nog geen idee waar we moesten beginnen voor onze trouwringen. Wij zijn op een inloopavond hier geweest en hebben tot na sluitingstijd kunnen kijken wat wij wilde. Uiteindelijk bleek de ring van mijn aanstaande niet helemaal naar wens qua maat. De ring is terug gestuurd netjes aangepast naar de juiste maat. We zijn altijd netjes op de hoogte gehouden over onze ringen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met TROUWRINGEN LOUNGE. Ze gaan professioneel te werk en weten heel goed waar ze over praten. Daarnaast zijn ze super vriendelijk en voel je je altijd welkom in de winkel!Johan&Kelly
Annelot KuipersAnnelot Kuipers
12:20 29 Jul 20
Wat een geweldige ervaring! Mijn partner en ik wisten precies wat we wel en niet mooi vonden en toch konden we maar niet dé juiste trouwring vinden. Verschillende elementen van verschillende ringen spraken ons aan, maar geen één had alles. Bij de TrouwringenLounge kwam alles voor ons samen. Fantastisch begeleid door Pascal in een creatief proces heeft er voor gezorgd dat er twee unieke ontwerpen uitkwamen, welke geheel aan onze wensen voldeed en vooral passend bij onze stijl. Het programma dat wordt gebruikt zorgt er voor dat alle ideeën waar je op dat moment nog over aan het nadenken bent direct gevisualiseerd kunnen worden, waardoor je weet welke keuzes je maakt met als gevolg dat je precies weet hoe het eindresultaat er uit komt te zien. (Erg fijn voor mensen die - zoals mijzelf - niet visueel zijn ingesteld.) Tevens dient de geduldigheid en oprechte betrokkenheid van Pascal een vermelding. Vanaf het begin heeft hij ons ongelofelijk gastvrij ontvangen en altijd met een glimlach bijgestaan. Ook als we even vastzaten en niet wisten hoe verder. Echt een aanrader voor iedereen die het graag net even anders doet!
Marco EerkesMarco Eerkes
12:01 28 Jul 20
Trouwringen Lounge is een absolute aanrader.Wij zijn met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht geholpen.Er wordt tijd gemaakt om in alle rust de meest geschikte ringen uit te kiezen. Hierin is de keuze enorm. Dankzij de ervaring en vakkennis van Pascal zijn wij goed geslaagd.
Barbera HeldBarbera Held
10:13 12 Sep 19
Geweldig advies, we hebben nu een paar fantastische ringen. Bedankt !
js_loader

Een vrijblijvende afspraak maken maakt het onder andere mogelijk antwoord te krijgen op jullie persoonlijke vragen