De trouwringen afspraak

Trouwringen moet je om zien, voelen en passen.

Maar óók je maat weten is echt een vereiste voor veel draagplezier!

Tijdens de adviesgesprek doen en bespreken we dit alles in alle rust.

Voelen

Passen

Meten

Waar kunnen jullie ons vinden

Sinds januari 2024 verzorgen wij onze afspraken in Emmeloord waar we met aandacht en in alle rust jullie trouwringen kunnen bespreken. Deze bekijken, passen, om voelen en zien hoe jouw toekomstige trouwring op je hand staat.

Op nog geen 4 minuten van de A6 gelegen ruimte (in voormalige Marktplaats/EBay gebouw) in Emmeloord plannen wij afspraken in voor iedereen in en rondom Emmeloord, de Noordoospolder en daarbuiten.

Bereikbaarheid

We zijn heel makkelijk bereikbaar voor degenen die komen vanuit de richtingen Dronten/Lelystad, Lemmer/Joure, Kampen/Zwolle via de A6 (afslag 14 / N717 richting Emmeloord).

Ook vanuit Marknesse/Giethoorn/Meppel is dit goed aan te rijden en dat geldt eveneens voor Urk/Tollebeek.

Adres locatie afspraken:

  • Randweg 25
  • 8304 AS Emmeloord
  • Van maandag t/m zondag 09:00 – 20:00 uur
Locatie afspraken Emmeloord | Randweg 25 - 8304 AS - Emmeloord
Locatie afspraken Emmeloord | Randweg 25 - 8304 AS - Emmeloord
Pascal Jaasma | Trouwring adviseur en eigenaar TrouwringenLounge
Pascal Jaasma | Trouwring adviseur en eigenaar TrouwringenLounge

Voelen, passen en meten

Niets is belangrijker dan zelf kunnen passen van ringen en deze om je vinger zien en voelen en bekijken hoe deze op je hand staat.

Door het vele passen leer je steeds beter onderscheid te maken tussen verschillende profielen en welke jullie voorkeur heeft.

We hebben vele voorbeelden en maken gebruik van een 40″ inch Display om aanpassingen, toevoegingen en andere wijzigingen aan ringen en ontwerpen, al overleggende en real-time, te visualiseren.

Verder is dit een ideale tool om te zien hoe de gravures eruit komen te zien of dat bijvoorbeeld meer of juist minder diamantjes in je ring wil hebben.

Kortom, een afspraak maakt het allemaal wat tastbaarder, en je kunt al je vragen stellen.

Onze Formule

Onze beproefde werkwijze om tot jullie droomringen te komen heeft zich tal van keer bewezen.


Ringen uitkiezen uit een grote en diverse collectie
Ringen veranderen qua kleurstelling, diktes, breedtes, diamantgroottes, zettingen, opdelingen en oppervlaktebewerkingen
Ringen samenstellen aan de hand van elementen van verschillende voorbeeldmodellen
Ringen ontwerpen helemaal vrij en naar eigen wens

Meer weten? Lees hier meer over onze werkwijze en formule

Alle aankopen zijn inclusief:

Garantiecertificaat
Echtheidscertificaat diamant(en)
Snelle levertijd
100% tevredenheidsgarantie
100% product garantie
100% made in Germany
Gratis ringendoos
Gratis ontwerpvoorstellen
Gratis gravures

Maak vrijblijvend een afspraak

Kom tot de beste keuze door ringen om te zien, te passen en te vergelijken

Wat kun je verwachten?

De afspraak is er op gericht dat jullie een goed inzicht krijgen in de mogelijkheden die beschikbaar zijn met relatieringen in het algemeen en wat specifiek mogelijk is met jullie eigen trouwringen, verlovingsring of partnerringen.

Door een logisch door te lopen proces ringen zien, voelen en passen, word je steeds bewuster welke ringen bij jezelf en bij jullie samen passen.

Door middel van een 40″ DesignUnit & Display ben je betrokken bij, en heb je inspraak in het uitzoek-, verander- en samenstellingsproces en kun je realtime de ringen bekijken hoe deze er uiteindelijk uit komen te zien en wat de prijs hiervan is.

Wanneer?

Elke dag van de week. De afspraken plannen wij in van maandag t/m zondag van 09:00 t/m 20:00 uur.

Ervaringen van verschillende bruidsparen 

Mamavanhuisje40 XMamavanhuisje40 X
13:26 03 Feb 24
Zojuist onze trouwringen opgehaald. En wat zijn ze prachtig geworden 😍 Zeer fijn geholpen door Pascal. Luistert goed naar je wensen en neemt alle tijd om tot een mooi ontwerp te komen. Zeker een aanrader
Ruben DeelenRuben Deelen
22:06 13 Jan 24
Zonder echt een idee te hebben wat we mooi vonden zijn we erheen gegaan maar dat was geen probleem. Pascal nam ons volledig mee in de mogelijkheden en liet hierin zien hoeveel ervaring hij heeft. Echt super fijn geholpen en zou het iedereen aanraden om hier langs te gaan!
Wilmard BooiWilmard Booi
12:39 20 Mar 23
Prachtige ringen en super service. We zijn heel tevreden en helemaal klaar voor onze grote dag!
Goed en eerlijk advies, neemt alle tijd voor je. Ook service na aankoop is fijn. Denkt met me je mee.
Anton PostAnton Post
18:05 04 Mar 23
Wij hebben onze ringen bij Pascal gekocht, een beleving op zich! Eerst kijken wat goed bij ons past, daarna de details en zo samen de hele vormgeving bepaald. Van begin tot eind een hele positieve ervaring bij TrouwringenLounge, persoonlijk en zeer prettig!
LindaLinda
09:55 15 Jan 22
Een trouwring uitzoeken is echt niet gemakkelijk en door het zoeken op het world-wide-web werd het alleen maar lastiger. Dus hebben we op een bepaald moment besloten om een berichtje te sturen naar de trouwringenlounge. We kregen vrijwel direct antwoord en konden nog diezelfde middag terecht. Pascal heeft ons een aantal ringen laten passen en ondertussen hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. Pascal voerde deze wensen in een programma in en meteen werd "onze ring" visueel gemaakt. Prachtig! En in het echt nog mooier!
Johan Ter HeideJohan Ter Heide
07:09 06 Aug 20
Wij hadden nog geen idee waar we moesten beginnen voor onze trouwringen. Wij zijn op een inloopavond hier geweest en hebben tot na sluitingstijd kunnen kijken wat wij wilde. Uiteindelijk bleek de ring van mijn aanstaande niet helemaal naar wens qua maat. De ring is terug gestuurd netjes aangepast naar de juiste maat. We zijn altijd netjes op de hoogte gehouden over onze ringen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met TROUWRINGEN LOUNGE. Ze gaan professioneel te werk en weten heel goed waar ze over praten. Daarnaast zijn ze super vriendelijk en voel je je altijd welkom in de winkel!Johan&Kelly
Annelot KuipersAnnelot Kuipers
12:20 29 Jul 20
Wat een geweldige ervaring! Mijn partner en ik wisten precies wat we wel en niet mooi vonden en toch konden we maar niet dé juiste trouwring vinden. Verschillende elementen van verschillende ringen spraken ons aan, maar geen één had alles. Bij de TrouwringenLounge kwam alles voor ons samen. Fantastisch begeleid door Pascal in een creatief proces heeft er voor gezorgd dat er twee unieke ontwerpen uitkwamen, welke geheel aan onze wensen voldeed en vooral passend bij onze stijl. Het programma dat wordt gebruikt zorgt er voor dat alle ideeën waar je op dat moment nog over aan het nadenken bent direct gevisualiseerd kunnen worden, waardoor je weet welke keuzes je maakt met als gevolg dat je precies weet hoe het eindresultaat er uit komt te zien. (Erg fijn voor mensen die - zoals mijzelf - niet visueel zijn ingesteld.) Tevens dient de geduldigheid en oprechte betrokkenheid van Pascal een vermelding. Vanaf het begin heeft hij ons ongelofelijk gastvrij ontvangen en altijd met een glimlach bijgestaan. Ook als we even vastzaten en niet wisten hoe verder. Echt een aanrader voor iedereen die het graag net even anders doet!
Marco EerkesMarco Eerkes
12:01 28 Jul 20
Trouwringen Lounge is een absolute aanrader.Wij zijn met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht geholpen.Er wordt tijd gemaakt om in alle rust de meest geschikte ringen uit te kiezen. Hierin is de keuze enorm. Dankzij de ervaring en vakkennis van Pascal zijn wij goed geslaagd.
Barbera HeldBarbera Held
10:13 12 Sep 19
Geweldig advies, we hebben nu een paar fantastische ringen. Bedankt !
js_loader

TrouwringenLounge | NL

Authentieke relatieringen voor een bijzondere bestemming

EXPRESS THIS JOURNEY