Geheel vrijblijvend een afspraak maken

Echte ringen om zien, voelen en passen. Verwerf inzicht over maatvoeringen op de hand. Gericht een keuze kunnen maken. Grote diversiteit aan voorbeeldmodellen. Antwoord krijgen op je vragen. Voor elk budget.

(Je wordt naar het afspraakformulier geleid)

7 dagen per week
40″ DesignUnit & Display
1000+ voorbeelden & variaties
25+ jaar expertise

Stapgewijs tot ringen komen die bij jullie passen

Wie een afspraak maakt bij TrouwringenLounge doorloopt het proces van:  Uitkiezen ⇿ Veranderen ⇿ Samenstellen ⇿ Ontwerpen.

Het doel hiervan is om erachter te komen welke ring en ontwerp het beste bij jullie past. Of dit nu om een verlovingsring, trouw- of partnerringen gaat, wij zien relatieringen als maatwerk en nemen daar ruim de tijd voor.

Belangrijk om te weten is dat een – afspraak maken – je tot niets verplicht.  Het is een logische verdiepingsslag van het proces om tot de juiste ringen te komen.

De voordelen van een afspraak maken

Bewuster door te vergelijken en een gefundeerde keuze kunnen maken

Leer tijdens het proces van vergelijken, door middel van vele voorbeeldmodellen, te zien en te ervaren welke zaken voor jou en je partner belangrijk zijn en wat maatvoeringen doen op de hand. We willen je hiervan bewuster maken en je inzicht hierin vergroten.

Tastbaar, persoonlijk en antwoord op je vragen

Stel jezelf in staat al je zintuigen te gebruiken om ringen om te voelen, te passen en de realistische dimensies te zien en te beoordelen, bij jezelf en je partner. Krijg antwoord op al je vragen door dit te bespreken met iemand die hier jarenlang ervaring mee heeft.

Maatwerk voor elk budget

Samen achterhalen we wat jullie mooi en belangrijk vinden bij een ring, we leiden je stapsgewijs door het proces en hierbij wordt real-time de prijs getoond. Op het laatst passen we het budget hierop aan. Het budget zien wij als onderdeel van ditzelfde maatwerk en mag nooit een compromis zijn voor het ontwerp.

Wat kun je verwachten?

De afspraak is er op gericht dat jullie een goed inzicht krijgen in de mogelijkheden die beschikbaar zijn met relatieringen in het algemeen en meer specifiek met verlovings, trouw-, partner- en jubileumringen.

Door een logisch door te lopen proces kom je er steeds meer achter welke ringen bij jullie passen. Door middel van de 40″ DesignUnit & Display ben je betrokken bij en heb je inspraak op het uitzoek-, verander- en samenstellingsproces en kun je real time de ringen bekijken hoe deze er uiteindelijk uit komen te zien.

Wanneer?

Elke dag van de week. De afspraken plannen de gehele week in van ma. t/m zo. van 09:00 – 20:00 uur.

 

Voor wie?

  • Ben je van plan een aanzoek te gaan doen dan bieden wij jou de mooiste aanzoek- en verlovingsringen.
  • Als jullie van plan zijn te gaan trouwen en op zoek zijn naar gouden ringen die bieden wij een ruime collectie aan voorbeelden die geheel naar wens aan te passen zijn .
  • Gaan jullie je als partners registreren en dit speciale moment met gouden ringen willen bezegelen bieden wij dezelfde mogelijkheden als degenen die gaan trouwen.
  • Echtparen, partners en stellen die al jarenlang bij elkaar zijn en dit willen gaan vieren bieden wij een selectie ringen aan waar het gewicht van de diamant (bijv. 5 of 10 jaar, zelf 25 of 40 jaar etc.) het aantal jaren van samenzijn weerspiegeld.

Een afspraak biedt jullie:

Een goed gefundeerde keuze kunnen maken wat betreft jullie ringen,
De mogelijkheid op geheel op maat vervaardigde ringen,
Op maat vervaardigde ringen voor elk budget,
Toegang tot 25 jaar expertise op dit gebied,
Een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding,
Een diverse en brede keuze in voorbeeldmodellen,
Ruime gelegenheid voor vragen en ideeën,
Altijd een geschikt moment door flexibele openingstijden,
Een real-time inzicht in de prijs.

 

Aankopen zijn inclusief:

Garantiecertificaat
Echtheidscertificaat diamant(en)
Snelle levertijd,
100% tevredenheidsgarantie
100% product garantie
100% made in Germany
Gratis ringendoos
Gratis ontwerpvoorstellen
Gratis gravures

Maak vrijblijvend een afspraak.

(Je wordt naar het afspraakformulier geleid)

Terug naar boven