Trouwringen Lounge – specialist in Trouwringen

Witgouden trouwringen

Ben je gecharmeerd van witgouden trouwringen?

In onze collecties zijn legio voorbeelden leverbaar in witgoud. Vele modellen die in geelgoud of zelfs in twee kleuren goud standaard te koop zijn kunnen worden aangepast en compleet in witgoud geleverd worden.

Heel interessant is dat veel modellen ook in platina te leveren zijn, een edelmetaal ook een witte kleur en op dit moment prijstechnisch interessant, maar dit even terzijde 🙂

Onze werkwijze gaat aan de hand van de vier koopvormen – Uitkiezen | Veranderen | Samenstellen | Ontwerpen – om tot een persoonlijke ring te komen die bij je past. Dit geld ook voor de witgouden ringen.

We zijn trots op de producten die we verkopen. Kwaliteit is ons uitgangspunt en al onze producten zijn dan ook 100% German Made.

Voor specifieke wensen en het visualiseren hiervan adviseren wij om eerst een afspraak te maken. Dit om de werkelijke dimensies en voorbeelden te zien en te voelen.

Bekijk hieronder onze mogelijkheden met witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen in onze collecties

klassieke trouwringen witgoud

klassieke klassieke trouwringen witgoud

De witgouden, gladde, klassieke trouwring

Als trouwringspecialist bieden wij een collectie klassieke trouwringen aan die bestaat uit verschillende ringprofielen in verschillende gehaltes, 8 krt., 14 krt. en 18 krt.

Bij deze collecties kan je kiezen op welke dikte en breedte je de trouwring wilt hebben. De ringen lopen per 0,5mm in breedte op vanaf 2,5mm t/m 8,0mm, in verschillende diktes. De ringen kunnen ook verrijkt worden met diamant in verschillende zetstijlen.

Op deze manier wordt een ring uitkiezen een persoonlijk verhaal waar je heel erg betrokken bij bent. Zelfs klassieke, gladde ringen zijn op deze manier maatwerk geworden.

Op de website zijn een aantal voorgedefinieerde profielen in witgoud te zien, die allemaal in dikte en breedte aan te passen zijn en leverbaar in verschillende legeringen.

Gladde klassieke witgouden trouwringen kopen

Informatie winkelen


Een afspraak maken

Persoonlijk, zien en voelen

Wil je een afspraak maken om bepaalde ringen te bekijken of je wensen door te spreken?

Ga dan naar het afspraakformulier op de website, vul deze in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over het maken van een afspraak?

Klik dan hier voor meer informatie

Trouwringen kopen via de webwinkel

Snel, veilig en gemakkelijk

Klik op de ring die je mooi vindt, volg het koopproces en betaal via iDEAL. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op.

Klik hier voor meer informatie over een bestelling plaatsen in de webwinkel

Winkelen bij TrouwringenLounge

Hoe werkt het?

Doe je bestelling in vier stappen. Houd rekening met het feit dat veel artikelen die wij verkopen maatwerk is.

Heb je vragen? Neem dan eerst even contact met ons op of lees hier meer.

Overige informatie

Bij bijvoorbeeld kopen in de webwinkel komen ook zaken aan de orde als verzending, betaling, retourneren, algemene voorwaarden en dergelijke.

Hier kun je allerlei informatie vinden die je kan raadplegen als je offline of online een bestelling gaat doen.


Witgouden trouwringen in de Classics Collectie

Witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen


Deze trouwringen bieden je de mogelijkheid om je ring in verschillende kleuren goud te kiezen en dit geld ook voor de steengrootte(s) en de ringbreedte. Op deze manier is het mogelijk deze trouwringen helemaal naar wens te modificeren en op deze manier ontstaan er meerdere uitvoeringen.

De standaard uitvoeringen zijn op de website al te bekijken. Bekijk hier alvast een selectie witgouden trouwringen witgouden trouwringen kopen.

Alle specifieke modelinformatie kun je lezen onder de tab ‘Extra Informatie’ onderaan de pagina van het desbetreffende model.

De witgouden uitvoeringen zijn verkrijgbaar in verschillende gehalten als 8, 14 en 18 karaat.  Mocht je vragen hebben of meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

Witgouden trouwringen kopen uit onze Classics collectie.

Trouwringen veranderen

Heb je toch nog andere wensen dan zijn de trouwringen binnen de verschillende categorieën allemaal op een verschillende manier aan te passen en bij je aan het goede adres van een trouwringspecialist.

Een samenvatting:

De Klassieke trouwringen en de ringen uit de Classics collectie zijn heel goed aan te passen qua goudkleur en ringbreedte. Verder ben je vrij om je zetstijl, steengrootte en slijpvorm toe te voegen of te wijzigen. Op deze manier wordt de ring steeds meer een beetje van jezelf.

Bij de Luxe collectie kun je de kleuren goud die standaard in de ring worden gebruikt aanpassen naar jouw wens. Ook zijn aanpassingen in ringbreedte vaak goed door te voeren en zijn wijzigingen in zetstijl, steengrootte of slijpvorm ook een optie.

Klik hier voor een volledig overzicht wat TrouwringenLounge jouw kan bieden!

Doe inspiratie op bij de trouwringspecialist

Op de productpagina’s kun je veranderingen in goudkleur al van te voren bekijken per trouwringenpaar met bijbehorende richtprijs. Zo kun je van te voren al een goed beeld vormen van hoe dit eruit komt te zien.

Hoe we dit doen en wat jouw voordelen zijn kun je lezen in het artikel TrouwringenLounge – in een notendop.

 

Ben je op zoek naar witgouden trouwringen? Doe op de website inspiratie op, informeer jezelf en maak een afspraak! 

12 GOUDEN TIPS

Voor een bewuste trouwringkeuze

De 12 gouden tips - bij aankopen van trouwringen en relatieringen

Creëer de mooiste trouwringen samen!

DOWNLOAD GRATIS