Witgouden trouwringen

Ben je gecharmeerd van witgouden trouwringen?

In onze collecties zijn legio voorbeelden leverbaar in witgoud. Vele modellen die in geelgoud of zelfs in twee kleuren goud standaard te koop zijn kunnen worden aangepast en compleet in witgoud geleverd worden.

Heel interessant is dat veel modellen ook in platina te leveren zijn, een edelmetaal ook een witte kleur en op dit moment prijstechnisch interessant, maar dit even terzijde.

Onze werkwijze gaat aan de hand van de vier koopvormen – Uitkiezen | Veranderen | Samenstellen | Ontwerpen – om tot een persoonlijke ring te komen die bij je past. Dit geld ook voor de witgouden ringen.

We zijn trots op de producten die we verkopen. Kwaliteit is ons uitgangspunt en al onze producten zijn dan ook 100% German Made.

Uitkiezen

Je trouwring kiezen uit de brede collectie trouwringen die we aanbieden

Veranderen

Al onze ringen kunnen worden aangepast op profiel, kleurstelling en steengrootte

Samenstellen

Ringen samenstellen aan de hand van voorbeelden uit onze trouwringcollecties

Ontwerpen

Ringen geheel vrij en naar eigen wens ontwerpen met de TrouwringDesigner

Ontdek de mogelijkheden met witgouden ringen

Witgouden trouwringen in onze collecties

klassieke trouwringen witgoud

klassieke trouwringen witgoud

De witgouden, gladde, klassieke trouwring

Als trouwringspecialist bieden wij een collectie klassieke trouwringen aan die bestaat uit verschillende ringprofielen in verschillende gehaltes, 8 krt., 14 krt. en 18 krt.

Bij deze collecties kan je kiezen op welke dikte en breedte je de trouwring wilt hebben. De ringen lopen per 0,5mm in breedte op vanaf 2,5mm t/m 8,0mm, in verschillende diktes. De ringen kunnen ook verrijkt worden met diamant in verschillende zetstijlen.

Op deze manier wordt een ring uitkiezen een persoonlijk verhaal waar je heel erg betrokken bij bent. Zelfs klassieke, gladde ringen zijn op deze manier maatwerk geworden.

Op de website zijn een aantal voorgedefinieerde profielen in witgoud te zien, die allemaal in dikte en breedte aan te passen zijn en leverbaar in verschillende legeringen.

Voorbeelden klassieke witgouden trouwringen


Wegwijzer

12 GOUDEN TIPS

Voor een bewuste trouwringkeuze

De 12 gouden tips - bij aankopen van trouwringen en relatieringen

Creëer de mooiste trouwringen samen!

DOWNLOAD

Trouwringen kopen via de webwinkel

Snel, veilig en gemakkelijk

Klik op de ring die je mooi vindt, volg het koopproces en betaal via iDEAL. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op.

Klik hier voor meer informatie over een bestelling plaatsen in de webwinkel

Overige informatie

Vind hier allerlei informatie dat antwoord kan geven op jouw vraag of vragen.

Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen door even te bellen of een berichtje te sturen.


Witgouden trouwringen in de Classics Collectie

Witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen


Deze trouwringen bieden je de mogelijkheid om je ring in verschillende kleuren goud te kiezen en dit geld ook voor de steengrootte(s) en de ringbreedte. Op deze manier is het mogelijk deze trouwringen helemaal naar wens te modificeren en op deze manier ontstaan er meerdere uitvoeringen.

De standaard uitvoeringen zijn op de website al te bekijken.

Alle specifieke modelinformatie kun je lezen onder de tab ‘Extra Informatie’ onderaan de pagina van het desbetreffende model.

De witgouden uitvoeringen zijn verkrijgbaar in verschillende gehalten als 8, 14 en 18 karaat.  Mocht je vragen hebben of meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

Een impressie

TrouwringenLounge | NL

Eerste klas relatieringen voor een next level bestemming

EXPRESS THIS JOURNEY

Relatieringen en inspiratie opdoen

Op onze inspiratie pagina’s met trouwringen en relatieringen kun je veranderingen in goudkleur al van te voren bekijken met bijbehorende richtprijs. Zo kun je van te voren al een goed beeld vormen van hoe dit eruit komt te zien. Ga hier naar de inspiratie pagina’s ➞

Hoe we dit doen kun je lezen in het artikel TrouwringenLounge – in een notendop. ➞

Trouwringen veranderen

Heb je nog andere wensen dan zijn de trouwringen binnen de verschillende categorieën allemaal op een verschillende manier aan te passen.

Klik hier voor een volledig overzicht wat TrouwringenLounge jouw kan bieden! ➞

Extra informatie bij trouwringen kopen

We proberen je zoveel mogelijk uit te rusten met essentiële informatie en praktische tips die belangrijk, nuttig en handig zijn bij het kopen van relatieringen. We schrijven hieover in onze blog ➞

Hier zijn allerhande zaken te lezen die je voorzien van informatie om relatieringen te kopen die uiteindelijk geheel naar jouw wens zullen worden vervaardigd.

Andere inspiratiebronnen van TrouwringenLounge |NL