Scheidt het kaf van het koren

Trouwringen samen kopen, maak er een bijzonder moment van

Door alle dagelijkse planningen heen van je werk en om de zaken thuis draaiende te houden moet nu bijkomend ook de bruiloft geregeld worden, dat best wel een hele klus is. Het is dan heel makkelijk te vergeten dat het proces van trouwringen samen kopen eigenlijk een eenmalig en uniek moment is voor jullie beiden.

Net als trouwen zoek je trouwringen maar één keer in je leven samen uit. Ons motto is dan ook ‘maak er dan ook een zo’n leuk mogelijk moment van!’

Een bruiloft organiseren met alles wat daarbij komt is een hele klus, er moeten vooral veel beslissingen worden gemaakt. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen deze zaken uit handen geven aan weddingplanners en specialisten op dit gebied.

Ieder zijn eigen smaak

Vaak vragen mensen aan mij waarom deze twee, op het eerste oog ogenschijnlijke zeer verschillende en niets met elkaar verband houdende onderwerpen, in één artikel worden gecombineerd?

Het leren kennen van elkaar smaak en ideeën maar ook in de andere gepubliceerde artikelen, zoals over leefstijl en hobby’s met de praktische kanten die hieraan kunnen zitten, is goed om van elkaar te weten. Door dit samen te doen kom je er misschien wel achter dat jullie smaken heel erg van elkaar verschillen en dat je zelfs voor twee verschillende ringen zou kunnen gaan kiezen. Dat op zichzelf is al een heel belangrijk ‘ding’ om van elkaar te weten, toch?

Om tot de gewenste trouwringen te komen is het voorwerk dat jullie thuis kunnen doen, samen, een belangrijk onderdeel van de huidige manier van trouwringen aankopen.

Jouw trouwringspecialist dichtbij

Veel werk kan van te voren al (via internet en sociale media) worden gecommuniceerd alvorens te komen tot een afspraak met ons als trouwringspecialist.

Dit is écht het grote voordeel van de huidige communicatie mogelijkheden. Zo heb je altijd je trouwringspecialist dichtbij en op de achtergrond die je kan voorzien van advies, voorstellen kan maken en waarbij je je technische vragen of andere vragen kan stellen.

Het begint gewoon bij je thuis op je telefoon, tablet of computer in plaats van dat je bij de juwelier pas je licht op kan doen.

Net zoals bij online winkelen waar je een ‘klantenservice’ hebt die je kan chatten, bellen, appen of mailen zo kun je bij ons ook direct jouw vragen aan een professional stellen.

Er komt echter ten alle tijde een moment dat je een fysieke afspraak moet maken.

Juist dìt moment in het aankoopproces willen wij graag dat extra’s geven om het tot een leuke herinnering te maken en het moment van samen trouwringen kopen bekrachtigen.

Het bovenstaande in combinatie met het-vooraf-betrokken-zijn in het ‘uitzoek- en ontwerpproces’, is een wezenlijk verschil van TrouwringenLounge ten opzichte van andere aanbieders van trouw-, verlovings- en relatieringen.

‘OEHH, dat is lelijk!!!’…  Dàn ben je al héél goed bezig

Weet ten alle tijde wat je mooi vindt, maar net zo belangrijk is het te weten wat je nièt mooi vindt.

Scheidt dus het kaf van het koren zodat je de enorme keuze die online aanwezig is gaat beperken. Dit geeft overzicht, richting en vorm aan jullie ringen binnen alle mogelijkheden die er zijn en die worden aangeboden.

Wil je wel of juist geen diamanten, een ring in geel-, wit- of roodgoud of een combinatie hiervan? En in welke combinatie en in welke verhouding dan? Ook het soort ring komt nu naar voren, het profiel en het model van de ring.

Je kunt op internet, Pinterest of Instagram hier heel veel voorbeelden over vinden. Op Pinterest kun je zelf een bord of zelfs meerdere borden aanmaken waar je je voorkeuren kwijt kan en natuurlijk ook de zaken die je niet mooi vindt.

Scheidt het kaf van het koren

Beperken van de mogelijkheden geeft magischer wijs de vorm die je wilt hebben. Het is een proces van uitsluiten, of nog beter gezegd afbakenen, afbakenen van je eigen wensen en ideeën. Zo kom je tot een goed beeld van je eigen en hierdoor authentieke trouwring. Je zult zien dat in dit proces echt heel veel afvalt. Vaak komt dan de werkelijk wens naar boven of (grote) delen daarvan.

Dit stapsgewijs en bij elk facet van de ring te doen, van diamantjes, type zettingen en de vorm (profiel) van de ring, geeft een heel goed beeld welke ring je wilt hebben. Als je hierin ook nog eens de voorgaande tips in meeneemt, dan zijn we al een heel eind onderweg. Dit samen te doen om op deze manier samen je trouwringen te kopen resulteert in een hele leuke herinnering.

Als je hier meer over wilt lezen dan kun je ook onderstaande artikelen lezen:

Maak gebruik van onze expertise

Uiteraard kun je jouw afbeeldingen en ideeën mailen of sturen via Whatsapp. Deel bijvoorbeeld de modellen die je op onze website of elders  hebt gezien en die jullie aanspreken, of bepaalde elementen van trouwringen in een ontwerp

Door middel van voorstellen die wij kunnen doen aan de hand van deze ingestuurde afbeeldingen hebben we een ‘praatplaatje’ waar we op kunnen voortborduren.

Dit verder finetunen’ op de hierboven beschreven manier geeft uiteindelijk het resultaat van jullie ringen. Dit kan allemaal al gedaan worden voor het moment van een afspraak, dat hier logischerwijs vanuit kan ontstaan.

De afspraak om elkaar te ontmoeten en de realistische afmetingen (breedtes, diktes van de ringen en steengroottes) om je vinger te zien, de maten te passen en de gravures te bespreken onder het genot van een hapje en drankje of in de ambiance van een echt goudsmid atelier.

         Juwelier versus Trouwringenspecialist

 

TrouwringenLounge |NL

1e klas ringen voor een next-level bestemming

EXPRESS THIS JOURNEY 

Volg ons op:

 Instagram

 Facebook

 Pinterest

Afspraak maken?

– Telefonisch  0527 – 28 12 34
– Bericht via WhatsApp +31 (0)6 – 25 39 46 21
– Een DM via Facebook of Instagram
– Mail naar afspraak@trouwringenlounge.nl
– Via het afspraakformulier op de website

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Afspraken plannen wij in van maandag t/m zondag tussen 09:00 – 20:00 uur

Overige Bedrijfsgegevens:

Kvk nr.           39095144
BTW-ID nr.  NL001658538B76