Persoonlijke trouwringen kopen

Persoonlijke trouwringen kopen

Jullie willen graag persoonlijke trouwringen kopen, die de liefde voor en verbintenis met je partner weerspiegeld. Maar je wilt ook een trouwring hebben die lekker om je vinger zit en goed op je hand staat.

Weten jullie dan al waar je op moet letten tijdens het kopen van trouwringen? En weten jullie zelf al wat de belangrijke aspecten zijn die komen kijken bij het kopen van ringen?

 

Wat is dan handig en belangrijk om vóóraf te weten?

Waarschijnlijk zijn jullie al lekker druk bezig trouwringen aan het vergelijken op internet en op sociale media, wat jullie mooi lijkt en wat helemaal niet. Of jullie gaan binnenkort misschien al op pad naar trouwbeurzen of zelfs naar de juwelier om trouwringen te kopen.

Eén ding staat vast : hoe persoonlijker het wordt, des te meer je met verschillende keuzes te maken krijgt. Het is fantastisch wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van trouwringen, maar het kopen van trouwringen wordt daar niet makkelijker op.

Je trouwt niet dagelijks en daardoor is alles nieuw, de mogelijkheden zijn legio, zo niet (soms) overweldigend. Zoveel mensen, zoveel keuze… en zo is het dus ook met trouwringen.

Eén van onze belangrijke missiepunten is aanstaande stellen hierbij te helpen en van dienst te zijn, te begeleiden en onze Trouwringen KoopINSIGHTS zijn hier een onderdeel van.

Door middel van deze informatieverstrekking via een 7-daagse mailsessie willen we je graag informeren wat praktische zaken zijn bij uitzoeken van trouwringen, waar je op moet letten, welke mogelijkheden er zijn en nog veel méér.

Kortom, we rusten je helemaal uit met de juiste informatie om snel en gemakkelijk zelf mee aan de slag te kunnen!

 

 


Meld je hier aan voor de trouwringen KoopINSIGHTS


Trouwringen zijn eigenlijk altijd al ‘Custom Made’ geweest

Vaak wordt custom made in één adem genoemd met een hoge(re) prijsstelling, omdat deze speciaal op maat gemaakt worden.

Trouwringen zijn van origine altijd al maatwerk geweest omdat iedereen een andere maat heeft, dus lagen er vroeger van een design soms wel 10 verschillende maten op voorraad en werden de witgouden ringen ‘apart’ gemaakt.

Wat nu ringprofielen zijn waren vroeger een te kopen trouwringmodel

De modellen van toen, zijn de profielen van nu

Een trouwring was vroeger veelal geelgoud en glad gepolijst en daarin had je vijf tot zes modellen op verschillende breedtes. Deze modellen noemen wij nu profielen, te zien als de dwarsdoorsnede van de ring.

Het profiel, de maat, het gehalte en de goudkleur(en) samen zullen altijd leidend zijn en blijven, precies zoals men dat vroeger ook deed en waren persoonlijke afwegingen. We noemden het toen zelfs niet eens ‘custom made’, maar was het in feite wel!

Tegenwoordig zijn er naast deze vaste basispunten veel meer persoonlijke wensen die aan de trouwringen tijdens het uitzoeken toegevoegd, weggelaten of gewijzigd kunnen worden.

De extra toevoegingen kunnen soms meerkosten hebben aan de ene kant, terwijl het anderzijds ook goedkoper kan zijn ten opzichte van de voorbeeldmodellen.

De prijs fluctueert met de veranderingen mee. Dit maken wij tijdens het gesprek altijd real-time inzichtelijk. Dit is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Belangrijk is wel te weten, hoe logisch dat ook mag klinken, dat hoe ‘meer’ je van iets koopt hoe kostbaarder het wordt. Dus koop je een hele dikke ring of misschien wel een hele brede, dan koop je meer goud en werk dan wanneer je een smalle en dunne ring wil hebben. Zo is het ook met de diamantjes. Hoe meer je er van koopt, hoe hoger de prijs en vice versa.

En eigenlijk is dit precies waar het bij ons om gaat. Wat vinden jullie belangrijk en willen jullie graag terugzien in jullie ringen. Dit kun je niet alleen zien vanaf een plaatje maar moet je echt voelen én om zien.

Daarom zijn in onze visie trouwringen per saldo persoonlijk en nog belangrijker wat moet jij daar zelf en vóóraf over weten. Dat vertellen we je graag in onze Trouwringen KoopINSIGHTS en natuurlijk tijdens het adviesgesprek.

 

Trouwringen persoonlijk maken

Naast alle ontwerp en technische aanpassingen is de esthetische kant maar bovenal het draagcomfort van enorm groot belang. We kunnen het niet genoeg en met klem benadrukken, dit doen we in meerdere artikelen in onze blog, op de website en op onze sociale media: een ring moet goed voelen bij dragen. Zowel fysiek het-goed-om-je-vinger-zitten maar zeker ook hoe de trouwring op de hand staat. Wat zijn voor jou als persoon, zelfs los van je partner,  ‘logische’ afmetingen en voorkeuren.

Onze ervaring is hoe beter je dit afstemt op de persoon des te meer blijer men met de aankoop is. Het geeft een hogere tevredenheidsgarantie, heel belangrijk bij een emotionele aankoop als deze die je ook nog eens dagelijks, voor een lange tijd, gaat dragen.

Persoonlijk is bij ons dan ook drieledig en heeft drie andere betekenissen door hun verschillende invalshoeken:

 • Voorkeuren, smaak, stijl en budget
 • De manier van onze werkwijze, hoe we dit ‘aanvliegen’ en met elkaar bespreken, is persoonsgericht
 • Fysieke voor- en nadelen (mensen verschillen enorm van elkaar, fysiek als wel de beleving hiervan)

Een heel tastbaar voorbeeld van het fysieke deel is de ‘RingBeleving’. Waar de ene persoon graag zijn ring om voelt, lekker dik en aanwezig vindt een ander dit irritant en hoeft dit niet teveel op te vallen en alles wat hier tussen zit.

Ontvang in één week de meest belangrijke informatie bij het kopen van trouwringen in je mailbox.

Door middel van deze Trouwringen KoopInsights leer je gerichter te oriënteren en besluitvaardig trouwringen kopen. Anders gezegd, wordt je bewuster gemaakt van de mogelijkheden en dingen waar je op moet letten en weet je beter waar jij  en je partner je trouwring op moet afstemmen.

Meld je vrijblijvend aan en ontdek de voordelen:

 1. Je leert welke ring bij jou past en waarom
 2. Je leert waar je op moet letten bij het kopen van trouwringen,
 3. Je weet wat belangrijk is bij het uitzoeken van trouwringen,
 4. Je ontwikkelt een gerichtere manier van oriënteren,
 5. Je kunt besluitvaardiger trouwringen kopen,
 6. Alle informatie die je nodig hebt is op één plek terug te vinden,
 7. Je bespaart veel (zoek)tijd,
 8. Veel gestelde vragen worden alvast beantwoord,
 9. Je houdt overzicht in het enorme aanbod trouwringen van vandaag de dag.

Ontvang in één week alle ins & outs in je e-mailbox

 

Hoe werkt het en wat kan je verwachten?

Stap 1. Geef je op door je naam en e-mailadres in te vullen

Deze gegevens hebben we nodig om te weten naar wie en waarnaar toe we de KoopInsights mogen sturen. Dit kun je doen door middel van de links op deze pagina of via de link – Trouwringen KoopINSIGHTS – in het menu onder – Inspiratie –

Aanmelden is gratis en vrijblijvend en je kunt  je op elk moment weer uitschrijven.

Stap 2. In één week de ‘ins-and-outs’ over trouwringen kopen!

Ná aanmelding ontvang jij de komende week de TrouwringenLounge KoopInsights via email in je inbox.

Het is een 7-daagse mailing boordevol praktische tips, belangrijke wetenswaardigheden, kennis en nuttige informatie die je vooraf wil weten als je van plan bent trouwringen te gaan kopen.

 

Veel gestelde vragen

Zit ik ergens aan vast als ik me hiervoor aanmeld?

Nee, je zit nergens aan vast! We voorzien je graag van relevante informatie. Een trouwring koop je namelijk niet dagelijks en zijn net even te complex om zomaar aan te kopen.

Een trouwring krijgt een emotionele waarde, ga je dagelijks dragen en langdurig. Dan is een gefundeerde keuze wel zo belangrijk!

Wanneer ontvang ik de informatie?

Op het moment van aanmelden ontvang je de eerste e-mail al. In de loop van de dagen daarna zul je verschillende* e-mails ontvangen waarin allerhande informatie met je gedeeld zal worden om tot een bewuste keuze te kunnen komen.

* max. 2 e-mails per dag.

Zijn hier kosten aan verbonden?

Uiteraard is deze informatieverstrekking geheel kosteloos.

Je kunt je hier geheel vrijblijvend voor aanmelden en ten alle tijde weer voor afmelden.

Begin thuis alvast in je eigen tijd, gemakkelijk en snel met jezelf te informeren en geef je op voor de – Trouwringen KoopINSIGHTS – en weet waar jij op moet letten bij het kopen van jullie persoonlijke trouwringen.

 


– Meld je hier aan voor de trouwringen KoopINSIGHTS –


TrouwringenLounge |NL

1e klas ringen voor een next-level bestemming

EXPRESS THIS JOURNEY 

Volg ons op:

 Instagram

 Facebook

 Pinterest

Contactgegevens:

– Telefonisch  0527 – 28 12 34
– Bericht via WhatsApp +31 (0)6 – 25 39 46 21
– Een DM via Facebook of Instagram
– Mail naar info@trouwringenlounge.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Afspraken plannen wij in van maandag t/m zondag tussen 09:00 – 20:00 uur

Overige Bedrijfsgegevens:

Kvk nr.           39095144
BTW-ID nr.  NL001658538B76