Bewust trouwringen kopen | Trouwringenlounge | Specialist in trouwringen
 

Smaak & Leefstijl, bewust trouwringen kopen

Je smaak en leefstijl zijn van grote invloed op de keuze van trouwringen als je dit bewust doet. Bij bewust trouwringen kopen zijn dit de aspecten die naast draagcomfort en draaggemak enorm bepalend zijn voor je keuze van trouwring.

Wat komt aan bod:

  • Praktisch en gebruiksgemak
  • Dagelijkse bezigheid of incidentieel?
  • Over smaak valt niet te twisten
  • Maak je trouwringen persoonlijk

Praktisch en gebruiksgemak

Mensen zijn, als het op regelmatig gebruik aankomt en op gebruiksgemak, heel praktisch ingesteld.

Je lifestyle kan heel bepalend zijn voor de soort trouwring die je kiest. Sport je veel of bespeel je een instrument? Dit zijn allemaal praktische zaken die van invloed kunnen zijn op je keuze.

Realiseer je van te voren wat je allemaal gaat doen met je trouwring, want deze is er uiteindelijk om gedragen te worden!

Stel je werkt in een bloemenwinkel of in een garage dan heeft je trouwring meer te lijden dan wanneer je op kantoor werkt als bij een meer een representatieve baan?

Werk je veel met je handen of zit je veel in de grond te werken voor je werk dan is een klassieke trouwring zonder stenen belangrijk omdat deze door het zand sneller slijt, vooral bij de zetting van een diamantje. Of ben je dagelijks te vinden in de sportschool en hang je vaak in de halters en gewichten?

Dagelijkse bezigheid of incidenteel?

Het gaat niet om incidentiele zaken als even het grasmaaien of eenmalig de potten met bloemen vernieuwen, dan doe je je ring gewoon even af. Maar als dit echt dagelijkse of wekelijkse bezigheden worden dan is de ervaring of de ring blijft om met slijtage als gevolg maar wat we nog vaker zien, de ring blijft af… omdat dit stomweg makkelijker is. En dat is natuurlijk zonde.

Bij een representatieve baan is een mooie ring met bijvoorbeeld meerdere diamantjes juist weer heel geschikt.

De ring kan naast de symbolische waarde ook een sierlijke functie krijgen als aanvulling op je dagelijkse outfit of ondersteunend voor de (geschreven of ongeschreven) kledingvoorschriften die kunnen gelden bij het bedrijf waar je werkt of de functie die je bekleedt.

Bedenk ook wat je hobby’s zijn, waar je vaak mee bezig bent. Ben je veel op het water te vinden om te kitesurfen of hou je van tuinieren dan is een juiste ringkeuze ook bepalend.

Kortom, wat is praktisch, waar kan je ring een andere meerwaarde verkrijgen en waar voel je je zelf lekker bij. Deze optelsom doet je ring blijven dragen.

Over smaak valt niet te twisten

Over smaak valt niet te twisten

Naast leefstijl staat smaak natuurlijk ook in een directe relatie tot het model ring die je mooi vindt en die in alle opzichten bij je past.

Kies ten alle tijde een model uit dat niet snel gaat vervelen, dat kan voor de één een hele ‘basic’ ring zijn en voor en ander een hele bijzondere vorm of speciale manier van vervaardigen.

Waar sommige vrouwen wegdromen bij traditionele en romantische ringen met grote briljanten of ben jij die man die nu eindelijk wel eens die stoere brede ring voor zichzelf wil hebben?

Heb jij vroeger weg zitten dromen bij de ring van je moeder of oma, maar mist deze die moderne touch? De manier van zetten, de zetstijl, doet heel veel met een ring qua looks.

Denk ook na over zaken als toevoegen van een diamant, een speciale inscriptie of zelfs vingerafdruk. Je bent dan bezig bewust je trouwringen te kopen!

Er worden tegenwoordig ook steeds meer moderne ringen vervaardigd en verkocht.

Koop je trouwringen bewust en maak ze persoonlijk

Zorg er altijd voor dat jouw ring persoonlijk wordt en aansluit bij jouw smaak en leefstijl zodat je hem met alle plezier gaat dragen.

Weet dat je trouwring één van de weinige aankopen is van de bruiloft die je dagelijks draagt en waar je dagelijks bewust of onbewust mee wordt geconfronteerd en dat je deze ook nog eens de rest van je leven draagt. Een gedegen en bewuste keuze is dan niet zo’n gek idee. Wij pleiten er dan ook voor om bewust trouwringen te kopen.

Mocht je nà het lezen van dit artikel hiermee aan de slag willen gaan? Dan wil ik heel graag met je meedenken en een ‘vraagbaak’ achter de hand zijn voor de vragen, ideeën of suggesties die je kan hebben.

Ik wil graag degene zijn die je kan bereiken thuis in deze fase van trouwringen aankopen en kan zelfs als trouwringadviseur een trouwringvoorstel maken aan de hand van jouw of jullie ideeën.

Twijfel je nog over jouw trouwring? Zoek dan zeker nog even verder voordat je een definitieve keuze maakt en verzamel je beeldmateriaal om tot goed beeld te komen. Mail mij je afbeeldingen en laten we samen starten met het creëren van jouw ring en die van je partner!

Persoonlijke trouwringen kopen op een andere manier

Dit kun je ook op een hele andere manier uitleggen, vanuit een ander perspectief, namelijk trouwringen die je zelf en helemaal naar je persoonlijke wens ontwerpt of laat ontwerpen.

Wil je alvast beginnen met zelf trouwringen te ontwerpen? Gebruik dan online de TrouwringDesigner. 

TrouwringenLounge |NL

Samen creëren we de mooiste ringen! 

Volg ons op:

 Instagram

 Facebook

 Pinterest

Afspraak maken?

– Telefonisch  0527 – 28 12 34
– Bericht via WhatsApp +31 (0)6 – 25 39 46 21
– Een DM via Facebook of Instagram
– Mail naar afspraak@trouwringenlounge.nl
– Via het afspraakformulier op de website

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Afspraken plannen wij in van maandag t/m zondag tussen 09:00 – 20:00 uur

Overige Bedrijfsgegevens:

Kvk nr.           39095144
BTW-ID nr.  NL001658538B76