Weten jullie al waar je op moet letten tijdens het kopen van trouwringen?

Jullie zijn al druk bezig trouwringen op internet, trouwbeurzen en bij de juwelier aan het vergelijken. Of jullie gaan binnenkort zelfs al op pad om trouwringen te kopen.

Wat is écht handig én belangrijk om vóóraf te weten?

Klassieke gouden trouwringen

Belangrijke aspecten die komen kijken bij het kopen van ringen

Zoveel mensen, zoveel keuze… en zo dus ook in ringen. Dat is wat je letterlijk ervaart als je jezelf gaat oriënteren op internet.

Het is fantastisch wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met trouwringen maar het kopen van trouwringen wordt daar niet makkelijker op. Je trouwt niet dagelijks en de mogelijkheden zijn legio.

Door middel van de KoopInsights informeren we waar je op moet letten, welke mogelijkheden er zijn en nog veel méér.

Kortom, we stomen je klaar om bepakt en bezakt met de juiste informatie aan de slag te kunnen!

TrouwringenLounge KoopINSIGHTS

Ontvang in één week de meest belangrijke informatie bij het kopen van trouwringen in je mailbox.

Door middel van deze Trouwringen KoopInsights leer je gerichter te oriënteren en besluitvaardig trouwringen kopen.

Meld je hieronder aan en ontdek nog méér voordelen!

Je leert waar je op moet letten bij het kopen van trouwringen,
Je weet wat belangrijk is bij het uitzoeken van trouwringen,
Je ontwikkelt een gerichtere manier van oriënteren,
Je kunt besluitvaardiger trouwringen kopen,
Alle informatie die je nodig hebt is op één plek terug te vinden,
Je bespaart veel (zoek)tijd,
Veel gestelde vragen worden alvast beantwoord,
Je houdt overzicht in het enorme aanbod trouwringen van vandaag de dag.

Ontvang de komende week alle ins & outs in je e-mailbox

TrouwringenLounge KoopINSIGHTS

Vul hieronder je naam en e-mailadres in


Hoe werkt het en wat kan je verwachten?

Stap 1. Geef je op door je naam en e-mailadres in te vullen

Meld je in bovenstaand formulier aan om ons te laten weten naar wie en waarnaar toe we de KoopInsights mogen sturen.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Je kunt  je op elk moment weer uitschrijven.

Stap 2. In één week de ‘ins-and-outs’ over trouwringen kopen!

Ná aanmelding ontvang jij de komende week de TrouwringenLounge KoopInsights.

Een 7-daagse mailing boordevol praktische tips, belangrijke wetenswaardigheden, kennis en nuttige informatie die je vooraf wil weten als je van plan bent trouwringen te kopen.

– In deze Layout komen dagelijks de KoopInsights in je mailbox –

Trouwringen draag je elke dag en voor een hele lange tijd

Welke ringen passen hier voor jullie het beste bij en wat vinden jullie daarbij belangrijk?

Veelgestelde vragen

Nee hoor, je zit nergens aan vast!

We voorzien je graag van relevante informatie. Een trouwring koop je namelijk niet dagelijks en zijn net even te complex om zomaar aan te kopen.

Een trouwring krijgt een emotionele waarde, ga je dagelijks dragen en langdurig. Dan is een gefundeerde keuze wel zo belangrijk!

Op het moment van aanmelden ontvang je de eerste e-mail al. In de loop van de dagen daarna zullen verschillende* e-mails binnenkomen waarin allerhande informatie met je gedeeld zal worden om tot een bewuste keuze te kunnen komen.

* max. 2 e-mails per dag.

Uiteraard is deze informatie verstrekking geheel kosteloos.

Je kunt je hier geheel vrijblijvend voor aanmelden en ten alle tijde weer voor afmelden.

Meer klanten gingen je voor, lees hun ervaringen!

Mamavanhuisje40 XMamavanhuisje40 X
13:26 03 Feb 24
Zojuist onze trouwringen opgehaald. En wat zijn ze prachtig geworden 😍 Zeer fijn geholpen door Pascal. Luistert goed naar je wensen en neemt alle tijd om tot een mooi ontwerp te komen. Zeker een aanrader
Ruben DeelenRuben Deelen
22:06 13 Jan 24
Zonder echt een idee te hebben wat we mooi vonden zijn we erheen gegaan maar dat was geen probleem. Pascal nam ons volledig mee in de mogelijkheden en liet hierin zien hoeveel ervaring hij heeft. Echt super fijn geholpen en zou het iedereen aanraden om hier langs te gaan!
Wilmard BooiWilmard Booi
12:39 20 Mar 23
Prachtige ringen en super service. We zijn heel tevreden en helemaal klaar voor onze grote dag!
Goed en eerlijk advies, neemt alle tijd voor je. Ook service na aankoop is fijn. Denkt met me je mee.
Anton PostAnton Post
18:05 04 Mar 23
Wij hebben onze ringen bij Pascal gekocht, een beleving op zich! Eerst kijken wat goed bij ons past, daarna de details en zo samen de hele vormgeving bepaald. Van begin tot eind een hele positieve ervaring bij TrouwringenLounge, persoonlijk en zeer prettig!
LindaLinda
09:55 15 Jan 22
Een trouwring uitzoeken is echt niet gemakkelijk en door het zoeken op het world-wide-web werd het alleen maar lastiger. Dus hebben we op een bepaald moment besloten om een berichtje te sturen naar de trouwringenlounge. We kregen vrijwel direct antwoord en konden nog diezelfde middag terecht. Pascal heeft ons een aantal ringen laten passen en ondertussen hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. Pascal voerde deze wensen in een programma in en meteen werd "onze ring" visueel gemaakt. Prachtig! En in het echt nog mooier!
Johan Ter HeideJohan Ter Heide
07:09 06 Aug 20
Wij hadden nog geen idee waar we moesten beginnen voor onze trouwringen. Wij zijn op een inloopavond hier geweest en hebben tot na sluitingstijd kunnen kijken wat wij wilde. Uiteindelijk bleek de ring van mijn aanstaande niet helemaal naar wens qua maat. De ring is terug gestuurd netjes aangepast naar de juiste maat. We zijn altijd netjes op de hoogte gehouden over onze ringen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met TROUWRINGEN LOUNGE. Ze gaan professioneel te werk en weten heel goed waar ze over praten. Daarnaast zijn ze super vriendelijk en voel je je altijd welkom in de winkel!Johan&Kelly
Annelot KuipersAnnelot Kuipers
12:20 29 Jul 20
Wat een geweldige ervaring! Mijn partner en ik wisten precies wat we wel en niet mooi vonden en toch konden we maar niet dé juiste trouwring vinden. Verschillende elementen van verschillende ringen spraken ons aan, maar geen één had alles. Bij de TrouwringenLounge kwam alles voor ons samen. Fantastisch begeleid door Pascal in een creatief proces heeft er voor gezorgd dat er twee unieke ontwerpen uitkwamen, welke geheel aan onze wensen voldeed en vooral passend bij onze stijl. Het programma dat wordt gebruikt zorgt er voor dat alle ideeën waar je op dat moment nog over aan het nadenken bent direct gevisualiseerd kunnen worden, waardoor je weet welke keuzes je maakt met als gevolg dat je precies weet hoe het eindresultaat er uit komt te zien. (Erg fijn voor mensen die - zoals mijzelf - niet visueel zijn ingesteld.) Tevens dient de geduldigheid en oprechte betrokkenheid van Pascal een vermelding. Vanaf het begin heeft hij ons ongelofelijk gastvrij ontvangen en altijd met een glimlach bijgestaan. Ook als we even vastzaten en niet wisten hoe verder. Echt een aanrader voor iedereen die het graag net even anders doet!
Marco EerkesMarco Eerkes
12:01 28 Jul 20
Trouwringen Lounge is een absolute aanrader.Wij zijn met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht geholpen.Er wordt tijd gemaakt om in alle rust de meest geschikte ringen uit te kiezen. Hierin is de keuze enorm. Dankzij de ervaring en vakkennis van Pascal zijn wij goed geslaagd.
Barbera HeldBarbera Held
10:13 12 Sep 19
Geweldig advies, we hebben nu een paar fantastische ringen. Bedankt !
js_loader