Trouwringen Lounge – specialist in Trouwringen
dia-pascal-2

Naam: Pascal Jaasma

Leeftijd: 44 jaar

Geboren: 1975

Hobby’s: Muziek, Netflix, Aikido, Piano, Filosofie

Trouwringadviseur

Onderhand heb ik al méér dan 20 jaar ervaring in de wereld van trouwringen en relatieringen. Vijftien jaar lang ben ik werkzaam geweest in een goudsmidatelier en heb aldaar vele ontwerpen mogen maken voor de meest uiteenlopende situaties die in een mensenleven kunnen plaatsvinden.

Toentertijd vond ik het adviseren bij trouwringen al iets bijzonders hebben. Je bent actief bezig met twee verschillende mensen met hun eigen smaak en voorkeuren. Dit geeft altijd weer een ander perspectief en geeft veel creatieve inzichten.

De laatste jaren ben ik onder andere actief met trouwringen en relatieringen voor verschillende merken in Nederland en België. Ik leer hier vooral de zakelijk kant kennen van deze wereld. De kennis, ervaring en visies die ik heb opgedaan binnen deze twee werelden probeer ik door middel van het TrouwringenLounge concept met elkaar te verenigen.

‘Als mensen besluiten om elkaar trouw te beloven, volledig met de ander het leven willen gaan doorbrengen, dit met elkaar willen delen, dan is het dragen van een trouwring een waardevol en zichtbaar symbool.  Nu je aan dit symbool ook je persoonlijke inbreng kan toevoegen dan wordt het meer dan alleen een trouwring’