Trouwringen vervaardigd in goud

Geelgouden trouwringen

Gouden trouwringen

Gouden gladde, klassieke trouwringen

Als trouwringspecialist bieden wij een ruime collectie klassieke gladde trouwringen aan die bestaat uit verschillende ringprofielen. De ringen zijn leverbaar in verschillende gehaltes, 8 krt., 14 krt. en 18 krt.

Verder kun je bij deze collecties kiezen op welke dikte en breedte je trouwring wilt hebben. In dit geval roodgoud.

De ringen lopen per 0,5mm in breedte op vanaf 2,5mm t/m 8,0mm, in verschillende diktes. De ringen kunnen tevens verrijkt worden met diamant in verschillende zetstijlen. Zoals je ziet kunnen de ringen volledig op maat en en naar jouw wens worden vervaardigd. Klassieke, gladde ringen zijn op deze manier ook maatwerk geworden.

Meer informatie lees je hier trouwringen in geelgoud, trouwringen in witgoud of roodgouden trouwringen.

In de webwinkel zijn een aantal voorgedefinieerde profielen in goud te zien, die allemaal in dikte en breedte aan te passen zijn en leverbaar in verschillende legeringen.

De profielen kan je hier bekijken gladde klassieke trouwringen en voor extra achtergrondinformatie kan je ook het artikel – Gouden trouwringen kopen – wat koop ik dan eigenlijk? – lezen.

Gouden trouwringen in verschillende goud kleuren

Onze classics collectie gaat een stapje verder dan de klassieke ringen. Deze trouwringen zijn voorzien van scheidingslijnen en standaard gezet met een diamantje voor de damesring. Ook wordt er gespeeld met matteringen en bestaat de mogelijkheid om je ring in verschillende kleuren goud te kiezen. Dit geldt ook voor de steengrootte(s) en de ringbreedte.

Op deze manier is het mogelijk je trouwring helemaal naar wens te modificeren. De standaard uitvoeringen zijn op de website al te bekijken.

Op deze manier ontstaan er meerdere uitvoeringen.

Geelgouden trouwringen

Geelgouden trouwringen

Geelgouden trouwringen

De standaard uitvoeringen zijn in de webwinkel al te bekijken. Alle specifieke modelinformatie kun je lezen onder de tab ‘Extra Informatie’ onderaan de pagina van desbetreffende model.

Geelgouden trouwringen uit onze Classics collectie.

Witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen

Naast de geelgouden modellen trouwringen zijn er ook modellen die standaard zijn uitgevoerd in het witgoud. Als je nu een bepaald model mooi vindt maar deze leiver in geelgoud zou willen hebbenl, dan is dat geen enkel probleem. Mocht je vragen hebben of meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

Witgouden trouwringen uit onze Classics collectie.


Een afspraak maken

Persoonlijk zien en voelen

Wil je een afspraak maken om bepaalde ringen in het echt te bekijken en/of je wensen door te spreken?

Klik dan hier op – Direct een afspraak maken – of bovenaan de pagina.

Vul het afspraakformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over het maken van een afspraak?

Klik hier voor meer informatie

Trouwringen kopen via de webwinkel

Snel, veilig en gemakkelijk

Klik op de ring die je mooi vindt, volg het koopproces en betaal via iDEAL. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op.

Klik hier voor meer informatie over een bestelling plaatsen in de webwinkel

Overige informatie

Vind hier allerlei informatie dat antwoord kan geven op jouw vraag of vragen.

Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen door even te bellen of een berichtje te sturen.


Gouden trouwringen in verschillende goud kleurcombinaties

Een logisch vervolg op de classics collectie is onze luxe collectie. Dit zijn gouden trouwringen die uitgevoerd zijn in goudkleurcombinaties. Zoals je misschien al verwacht zou hebben zijn deze te wijzigen naar jouw gewenste goudkleurcombinatie.

Op deze manier ontstaan er hier ook tal van uitvoeringen. Binnen bepaalde (technische) grenzen zijn de breedtes en diktes ook aan te passen en kan er gekozen voor andere zettingen en groottes van diamant.

Op deze manier is het mogelijk je trouwring helemaal naar wens te modificeren, met bijvoorbeeld een persoonlijke gravure heb je jouw eigen unieke gouden trouwring ; -)

trouwringen-geelgoud-witgoud

trouwringen in geelgoud met witgoud

Trouwringen geel- met witgoud

De standaard uitvoeringen zijn in de webwinkel al te bekijken. Alle specifieke modelinformatie kun je lezen onder de tab ‘Extra Informatie’ onderaan de pagina van desbetreffende model.

De bi-color uitvoeringen zijn verkrijgbaar in verschillende gehalten als 8, 14 en 18 karaat en zelfs leverbaar in een enkele goudkleur!

Geelgouden trouwringen met witgoud uit onze Luxe Classics collectie.

 

Roodgouden trouwringen met witgoud

Witgouden trouwringen met roodgoud

Trouwringen wit- met roodgoud

Om een compleet beeld te geven is hetgeen boven vermeld uiteraard ook mogelijke met roodgoud als goudkleur combinatie. Ben je hiernaar op zoek,  dan staan in de webwinkel meerdere modellen en weet dat alle goudkleuren te wijzigen zijn. Mocht je vragen hebben of meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

Witgouden trouwringen met roodgoud uit onze Luxe Classics collectie.

Gouden trouwringen met diamant

geelgouden solitairring incl. 1x0.20 ct. briljant

geelgouden solitairring incl. 1×0.20 ct. briljant

Trouwringen met diamant bestaan uit twee verschillende collecties. De solitairringen en de eeuwigheidsringen.

De solitairringen kunen worden gekocht als verlovingsring en tegenwoordig ook steeds meer als trouwring. Ze zijn  vervaardigd uit goud in combinatie met een solitair gezette diamant.

De ringen kunnen in goudkleur en goudkleur combinaties (ring/zetting) aangepast, in geel-, wit of roodgoud en ook de steengrootte(s).

Hier kun je verschillende solitairringen met diamant bekijken.

Ben je nu helemaal verliefd op ringen met veel diamant dan is deze collectie echte iets voor jou! Deze trouwringen zijn standaard geheel rondom gezet met diamant in verschillende zetstijlen en profielen.

Dit kan een railzetting zijn, een pavé zetting maar  ook of ‘rond-aangewreven’, zoals dat heet, behoort tot de mogelijkheden.

Hier kun je verschillende trouwringen met diamant bekijken.

Gouden trouwringen met carbon

Trouwringen geelgoud met carbon

Trouwringen geelgoud met carbon

Deze ringen zijn vervaardigd uit goud in combinatie met (zwart) carbon. De damesring is standaard gezet met diamant.

De kleuren goud van deze collectie kunnen naar wens worden aangepast en dit geldt ook voor de steengrootte(s).

Op deze manier ontstaan er meerdere uitvoeringen. De standaard uitvoeringen zijn in de webshop al te bekijken en te bestellen. Alle specifieke modelinformatie kun je lezen onder de tab ‘Extra Informatie’ onderaan de pagina van het model.

Trouwringen met carbon bekijken

Trouwringen veranderen

Heb je toch nog andere wensen naast dat, zoals je hebt kunnen lezen, de trouwringen binnen de verschillende categorieën allemaal op een verschillende manier aan te passen  zijn, dan ben je bij het goede adres. We kunnen deze veranderingen ook visualiseren in de TrouwringDesigner.

Een samenvatting

De Klassieke trouwringen en de ringen uit de Classics collectie zijn heel goed aan te passen qua goudkleur en ringbreedte. Verder ben je vrij om je zetstijl, steengrootte en slijpvorm toe te voegen of te wijzigen. Op deze manier wordt de ring steeds meer een beetje van jezelf.

Bij de Luxe collectie kun je de kleuren goud die standaard in de ring worden gebruikt aanpassen naar jouw wens. Ook zijn aanpassingen in ringbreedte vaak goed door te voeren en zijn wijzigingen in zetstijl, steengrootte of slijpvorm ook een optie.

Trouwringen samenstellen

Vind je nu het ene model mooi maar is er een bijvoorbeeld een detail van een andere ring die je erg aanspreekt, dan is de kans groot dat deze heel goed samen te combineren zijn.

Dit vergt wel enige kennis van zaken maar deze uitdaging gaan wij niet uit de weg. Lees het artikel dat jouw wegwijs maakt om bewust tot de trouwring te komen die bij je past: Trouwringen kopen – Hoe doet ik dat?

Trouwringen goud ontwerpen

Trouwringen ontwerpen op de TrouwringDesigner

De TrouwringDesigner

Heb je nu nog andere wensen dan is het ook mogelijk aan de hand van allerlei voorbeelden een uniek ontwerp te maken en te visualiseren met de TrouwringDesigner.

Op deze manier kunnen we de elementen die je mooi vindt in voorbeeldringen weer terugkomen in jouw unieke trouwring.

Op deze manier kunnen we de juiste trouwring zoals bovenbeschreven samenstellen of zelfs helemaal opnieuw ontwerpen.

Klik hier om alvast een poging wagen om zelf je eigen trouwringen te ontwerpen.

Welkom de Trouwringspecialist 😉

Doe inspiratie op bij de trouwringspecialist

Op productpagina’s kun je veranderingen in goudkleur al van te voren bekijken per trouwringenpaar met bijbehorende richtprijs. Zo kun je van te voren al een beeld vormen van hoe dit eruit komt te zien en wat het gaat kosten

Hoe we dit doen en wat jouw voordelen zijn kun je lezen in het artikel TrouwringenLounge – in een notendop of hier voor een volledig overzicht over trouwringen kopen bij TrouwringenLounge |NL

 

Ben je op zoek naar trouwringen van goud? Doe op de website inspiratie op, informeer jezelf en maak een afspraak!